Rulouri exterioare cu role – reprezinta cea mai bună soluție pentru a vă proteja ferestrele și ușile de terasă, oferind o notă specială de estetică pentru exteriorul clădirilor. Acestea asigură un control excelent al luminii și îmbunătățesc puterea termică a ferestrelor.

Sunt disponibile într-o gamă variată de culori: alb, gri, castan, argintiu, maro, asemănător lemnului și sunt stabile în timp.

Oferim trei modele sau role: șipci din PVC, șipci de aluminiu și șipci de aluminiu și ecrane de insecte încorporate. Materialele sunt importate de la furnizori de renume din Germania și Belgia.

Rulourile din PVC sunt acționate manual, iar cele din aluminiu sunt acționate manual sau electric. Unitatea electrică constă în utilizarea motoarelor electrice tubulare. Motoarele sunt acționate de întrerupătoare simple, cu telecomandă radio sau folosind programatoare speciale.

Acestea pot fi instalate prin poziționarea exterioară a carcasei lamelor sau în spații speciale pe care arhitecții le-au asigurat în zona superioară a ferestrelor.

Obloanele exterioare din aluminiu oferă o protecție sporită împotriva intemperiilor și a sunetului datorită spumei poliuretanice de înaltă densitate care este injectată pe interiorul șipurilor, au o utilizare mai lungă și o rezistență sporită la factorii externi. Se folosesc două tipuri de șipci: 39 mm și 42 mm, pe baza dimensiunilor ferestrei protejate.

Rulourile cu role de aluminiu cu ecrane de insecte combină avantajul celor două produse. Au șinele cu glisare dublă care permit funcționarea paralelă a lamelelor și a ecranului. Este utilizat un ecran special cu inserție de fibre de sticlă, oferind o durabilitate și stabilitate mai mare la razele solare.

Call Now Button