Diferențe între tâmplăria PVC și aluminiu – află 9 dintre acestea:

1. Cât de mult durează tâmplăria de aluminiu față de cea din PVC?

Ferestrele și ușile din aluminiu au o durată mai mare de viață, durează circa șaizeci de ani. Pe de altă parte, durata de viață a ușilor și ferestrelor din PVC este cuprinsă între treizeci și cincizeci de ani.

2. Cât costă ferestrele si ușile din PVC și aluminiu ?

Ferestrele și ușile din aluminiu sunt mai scumpe, iar ferestrele și ușile din PVC nu sunt la fel de costisitoare. Astfel, ferestrele și ușile din PVC sunt rentabile. Dacă sunteți dornici să păstrați bugetul în casă atunci cu siguranță mergeți pentru cele din PVC, care vin în multe culori. De asemenea, doar pentru că ferestrele și ușile din PVC au un preț scăzut nu înseamnă că sunt de o  calitate scăzută; veți obține uși și ferestre de foarte bună calitate, dacă alegeți PVC-ul.

3. Care sunt ferestrele și ușile mai ecologice? Din PVC sau din aluminiu ?

PVC-ul pierde în față ușilor și ferestrelor din aluminiu atunci când vine vorba de pritenia cu mediul înconjurător. Ușile și ferestrele din aluminiu sunt ecologice și sunt de asemenea ușor reciclabile, chiar și ușile și ferestrele din PVC pot fi reciclate, dar este evident că ușile și ferestrele din aluminiu câștigă în acest context.

4. Ce ferestre și uși sunt mai moderne și mai elegante? Cele din aluminiu sau cele din PVC?

Varietatea de culori și stiluri disponibile la tâmplăria din aluminiu și PVC este egală. Se poate selecta din multe stiluri și culori disponibile pe piață.

 

5. Care sunt mai eficiente din punct de vedere energetic? Ferestrele și ușile din aluminiu sau din PVC?

Izolarea ferestrelor și a ușilor din PVC este foarte ridicată și este cu siguranță o opțiune mai bună decât ferestrele și ușile din aluminiu.

6. Care ferestre și uși sunt cele mai bune pentru izolarea fonică?

Ferestrele și ușile din PVC sunt excelente în ceea ce privește izolarea fonică, protejând camera de poluarea fonică.

7. Care ferestre sau uși au rame sau profile mai bune?

Ramele de ușă și ferestre din aluminiu sunt mai subțiri , deoarece materialul este foarte rezistent în comparație cu ferestrele și ușile din PVC. Astfel aspectul general al ușilor din aluminiu este mai elegant.

8. Care material este mai predispus la rugină?

Ferestrele și ușile din PVC sunt rezistente la rugină, putregai și pot rezistă la orice tip de climă, însă ferestrele și ușile din aluminiu sunt predispuse la rugină.

9. Diferența de întreținere între ferestrele și ușile din PVC si cele din aluminiu .

Ferestrele și ușile din PVC necesită o întreținere foarte redusă după instalare, în timp ce ușile și ferestrele din aluminiu necesită întreținere.

Astfel, în general, atât aluminiu, cât și PVC sunt opțiuni excelente pentru ferestrele și ușile dvs. și trebuie să selectați unul care se potrivește și satisface cerințele și nevoile dvs. unice.

 

Call Now Button